Open House weekend” bij à la Tarte in Astene

Verslaafd aan het bakken van brood of alles wat met taartjes, cakes of muffins te maken heeft? Soms is online bestellen de enige mogelijkheid als je origineel uit de hoek wilt komen. Maar wist je dat sinds kort een unieke bakshop in onze regio te vinden is? Astene is de place to be als je graag bakt of taarten maakt. Je vind er alles voor je originele recepten.

a la tarte - Astene

Kries Demarre runt sinds een paar maanden in Astene een echte bakshop waar je online alles kan bestellen wat je nodig hebt. Op vraag van de klanten is er binnenkort een echt “Open House Weekend” waar je alle producten kan bewonderen.

Kries: “De afgelopen maanden heb ik verschillende mensen moeten teleurstellen wanneer ze vroegen of ze ‘de winkel’ eens in levende lijve mochten bezoeken. Op zich is dat niet onmogelijk, maar zo’n stockageruimte is nu niet meteen heel aantrekkelijk. Dus daarom, voor alle geïnteresseerden, stallen we onze bakshop eens uit, thuis bij À la Tarte, gewoon in de living. Meer moet dat niet zijn! Iedereen is welkom op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni telkens van 9u00 tot 18u00. Hopelijk mogen we veel Deinzenaren dan met open armen ontvangen!”

Als een écht bakkerinnetje zal ze je tijdens dit weekend bijstaan in je zoektocht naar de juiste ingrediënten, de handigste materialen. Want zeg nu eerlijk… wat is er zaliger dan een huis dat geurt naar vers gebakken brood of de gezelligheid aan tafel met een zelf getoverd stukje taart.

Ben je nu reeds nieuwsgierig bezoek dan zeker haar website https://alatarte.be

Open House weekend bij “À la Tarte”
Pontstraat 152 in Astene
Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni van 9u tot 18u

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...