DeinzeOnline

Zondag 1 juli closet sale Cafe INterieur, Altoos, Jesse Van Gompel en Toek

Altoos, CAFE INterieur, Jesse Van Gompel – artworks en Toek – Creatieve Workshops organiseren zondag 1 juli van 10.00-20.00 allen samen in hun tijdelijk onderkomen in de Stationsstraat 44 te Deinze een heuse CLOSET SALE maar veel meer dan dat organiseren ze gewoon een supergezellige zondag met een alternatieve modeshow, animatie, lekkers (haute-dogs en verschillende zoete zonden).

De ideale manier om de vakantiemaanden te starten!

Om 10.00 openen de deuren en kan je via CAFE INTerieur, Jesse van Gompels Galerij/Atelier, het creatieve atelier van TOEK en de showroom van ALTOOS doorlopen naar onze grote buitenplaats waar de Closet sale doorgaat. Meer dan 20 enthousiastelingen hebben hun uitpuilende kleerkast een beetje lichter gemaakt en bieden jullie de kans  om hun over kledij te kopen! Verschillende stijlen, verschillende leeftijden, voor elk wat wils! kom snuisteren in andermans ‘closet’ en doe een koopje!

Om 11.00 is er ook een Alternatieve modeshow waar kledij van de aanwezige standhouders gepresenteerd zal worden maar ook verschillende verrassingen op de catwalk tevoorschijn komen! Een modeshow zoals je er nog niet veel gezien hebt!

Verder kan je heel de dag door genieten van een drankje aan ons zomerterras en kan je smullen van heerlijk haute dogs van Foodtruck Cuisino Royale!

Ook aan de kinderen werd gedacht want terwijl jullie genieten op het terras van een hapje en drankje of aan het shoppen zijn, worden zij geentertaind door door Toek – Creatieve Workshops en Jesse Van Gompel – artworks. Zo zullen de kinderen zich onder andere kunnen uitleven in klei en potjes kunnen draaien.

Zin in een zomerse ontspannende zondag? bij deze weten jullie waar je deze op 1 juli kan doorbrengen.