Lokale Picknick-toer – fietstocht langs landbouwbedrijven in de regio.

Een fietstocht van ongeveer 20 km en bezoek aan drie Deinse landbouwbedrijven die hun producten ook lokaal verkopen. Op zaterdag 18 mei 2019 vertrek om 10u aan de kerk van Astene. Deelnameprijs: 8 EUR, leden JNM en MOW 7 EUR.

Lokale voeding is heel belangrijk én lekker! Dus fietsen ze doorheen Deinze en bezoeken ze enkele landbouwbedrijven die hun voeding lokaal ook aanbieden: een biogroentenbedrijf, een viskwekerij en een melkveehouder. Het wordt een fietstocht van ongeveer 20 km met drie stops en een picknick bij een lokale boerderij.

De producten voor de picknick worden ter plekke aangekocht en met veel smaak opgegeten. De kosten worden ter plaatse verdeeld. Org. JNM Leievallei en Milieufront Omer Wattez Leievallei.

Vooraf inschrijven is verplicht via [email protected] .

Dit vind je misschien ook leuk...