“BIN PENNEMAN” Astene viert feest op zaterdag 31 augustus 2019

Ook dit jaar organiseert het wijkcomité van BIN-Penneman in Astene weer een buurtfeest. In eerste instantie is het de bedoeling om de buren te verzamelen uit de Pennemanstraat, Pont- en Beekstraat. Maar iedereen is van harte welkom en mag gerust eens langskomen.

Plaats van afspraak is opnieuw de omgeving van “ ’t Pennemandje “, voormalig winkeltje van Greta, in het eerste deel van de Pennemanstraat (kant Pontstraat). Er wordt gezorgd voor een verkeersvrije en leuke straatomgeving waar het aangenaam vertoeven zal zijn voor de bewoners en buren, voor de uitgeweken gezinnen en kinderen die hier in het verleden zijn grootgebracht. Maar ook andere Astenaren uit de naburige straten en sympathiserende Deinzenaren, uit het Land van Nevele, zijn van harte welkom. Er zal op zaterdag 31 augustus tussen 16 en 20 uur voor iedereen een fris pintje voorradig zijn of een warm worstje op de barbecue. Naast de onmisbare drank- en smulstand werd ook aan de kleintjes gedacht met een springkasteel, een schminkstand en een tekenhoekje.

De oprichter van het eerste uur, Johan De Weirdt, is ondertussen verhuisd, waardoor een vernieuwd bestuur op zijn elan tracht door te gaan. Greta Steen, Marnix Guylinck, Peter Maes en Ivan De Weirdt proberen ook voor wat vernieuwing te zorgen. Er werd dit jaar gekozen voor een DJ met muziek van vroeger en nu. En wie weet krijgen we de dansbeentjes wel los op straat!

Op zaterdag 31 augustus wordt het feestgedeelte van de Pennemanstraat uiteraard ook verkeersvrij gemaakt. Aan plaats en ruimte zal er dus geen gebrek zijn. Als de weergoden zich dan ook nog eens van hun beste kant laten zijn staat niets een gezellige en ongedwongen zaterdagnamiddag in de weg. Iedereen dus van hart welkom vanaf 16 uur. 

Meer info: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...