Concert Lisa Del Bo op 24 april in de Sint-Pauluskerk

Schitterend concert “Lisa gelooft” : dat mag u niet missen!!!

Nog geen jaar nadat Lisa del Bo haar eerste Lisa gelooft-concert gaf, verwelkomt ze in september 2019 de 10.000ste bezoeker op haar kerkconcerten. Wie had dit ooit durven denken of dromen?

In oktober 2018 gaf Lisa voor het eerst een concert onder de noemer ‘Lisa gelooft’. In de intimistische setting van een kerk bracht de zangeres in 5 Vlaamse bisdommen een selectie van de mooiste religieuze liedjes.
Het moet zijn dat Lisa met het Lisa gelooft-concept een gevoelige snaar raakt
en de mensen over heel Vlaanderen aanspreekt want inmiddels staat de teller op 30 concerten waarvan de afgelopen concerten allemaal uitverkocht waren.

En overal zijn de reacties van het publiek zeer enthousiast. Het hele concert ademt een warme en authentieke sfeer uit. Het is ingetogen maar tegelijk erg krachtig. Puurheid wordt gekoppeld aan schoonheid en de songs zijn stuk voor stuk pareltjes die het verdienen om ontdekt te worden.

Ook de parochie in Deinze mocht niet ontbreken in de lange lijst optredens van deze onvolprezen zangeres. En we zijn bijzonder blij dat we dit concert aan iedereen kunnen aanbieden!

Er zijn 500 tickets beschikbaar, en op de affiche staat hoe je die kan kopen. Je mag ook het juiste bedrag onmiddellijk overschrijven op rek.nr. BE57 8901 2432 5335 van VZW Parochiale Werken met vermelding van je naam en “… tickets Lisa Del Bo”, of rechtstreeks in het parochiaal secretariaat tijdens de openingsuren. De tickets zullen klaarliggen aan de ingang of u persoonlijk afgegeven worden. Let op: er zijn GEEN genummerde plaatsen, dus tijdig aanwezig zijn is de boodschap!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...