Fietsstad Deinze aanwezig op Velofollies

Fietsstad Deinze zal van 17 tot en met 19 januari 2020 aanwezig zijn op Velofollies in Kortrijk Xpo. Je vindt de stand van de stad terug op locatie 424C.

Deinze werd in 2015 en 2018 bekroond met de titel Fietsgemeente/-stad. Ook in 2020 maakt de stad terug kans op deze titel.  “Het is logisch dat we als fietsstad een stand hebben op de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux” stelt burgemeester en voorzitter van Fietsberaad Vlaanderen Jan Vermeulen. “De stad zal er in goed gezelschap zijn, want ook Blue Globe Sports en Kortweg Cycling Travel uit Deinze nemen deel aan de beurs”.

Bij de stand van de stad op locatie 424C kan je onder andere terecht voor meer informatie over de toeristische fietsroutes, de fietsevenementen, de wieleroutfit van Deinze, … Daarnaast kan je er zowel het Lucien Buyssebier als het Baron Cyriel Buyssebier degusteren. 

Praktisch

Velofollies vindt plaats van 17 tot en met 19 januari 2020 in Kortrijk Xpo

Info: www.velofollies.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...