Supporters KMSK Deinze eetfestijn op 22 februari

De leden van Sfeergroep 818, de supporters van KMSK Deinze, organiseren op zaterdag 22 februari een eetfestijn.

Zaterdag vindt in de vipruimte van het voetbalstadion van KMSK Deinze het eetfestijn van Sfeergroep 818 plaats. Voor 22 euro krijgen de bezoekers een aperitief, chateaubriand met frietjes en groenten, en een dessert. Voor de vegetariërs zijn er kaaskroketten aan 15 euro en voor de kinderen zijn er frietjes met frikandellen aan 10 euro.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden of men kan zich ook inschrijven via het rekeningnummer BE21 0358 8900 1203. Gelieve duidelijk het aantal personen en de keuze van het eten hierbij te vermelden. De deuren gaan open vanaf 19 uur en na het eten komt een dj plaatjes draaien.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...