Elfdorpen vanaf eind maart in de ether met “ELFDORPEN on AIR”

Lokaal dienstencentrum Elfdorpen zet dagelijks in op dienstverlening voor Deinzenaren, met specifieke aandacht voor senioren. Om deze doelgroep te bereiken communiceert Elfdorpen via de stedelijke website, een eigen magazine en Facebookpagina. Om een nog breder publiek te bereiken zal Elfdorpen vanaf eind maart ook een eigen radioprogramma voorzien.

Elfdorpen GroenRood

“Het programma krijgt de naam ‘ELFDORPEN on AIR’ en is een samenwerking tussen Elfdorpen en Radio Tequila, de lokale radiozender voor Deinze en ver daarbuiten. Vanaf maart kan je elke laatste maandag van de maand afstemmen op 106.2 FM tussen 11 en 12 u. Tijdens ‘ELFDORPEN on AIR’ wordt telkens een seniorgerelateerd thema toegelicht en worden de komende seniorenactiviteiten in onze stad overlopen. Dit alles zal doorspekt zijn met boeiende interviews en verrassende muziek van de tijd van toen. 

Eva D’haene, projectcoördinator van Elfdorpen, is presentator van dienst. Vrijwilligers van Radio Tequila zorgen voor de technische ondersteuning. Verwacht je aan een hartverwarmend programma boordevol leuke onderwerpen en muziek”, vertelt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. 

Planning van de eerste uitzendingen

Maandag 30 maart 

Seniorenbeleid in Deinze
Gasten: Jan Vermeulen, burgemeester en Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren 

Maandag 27 april

Oproep 17 – De Max – De Visite – Bewegen op verwijzing-coach
Gasten: Rita Plasschaert en vrijwilligers en passagiers van De Max – Ilse De Weirdt – bewegen op verwijzing-coach

Maandag 25 mei

Seniorenadviesraad (SAR)
Gasten: Hervé Huys, voorzitter SAR en het dagelijks bestuur SAR

Maandag 29 juni

Sociaal huis
Gaste: Hilde Van Landuyt, diensthoofd sociaal huis

Praktisch

Radio Tequila kan je beluisteren op: 

FM 106.2 voor de regio Deinze

FM 107.8 voor de regio Aalter. 

Je kan ook meeluisteren op jouw smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...