X
    Categories: Algemeen

Buitensporters in Deinze. Wie zijn ze, wat doen ze, hoe kan je inschrijven, laat het ons weten?

Met DeinzeOnline zien we in deze tijd veel mensen in groep buitensporten, graag hadden wij aan elke Deinzenaar via onze socials laten weten waar je je kan inschrijven, wat je kan doen en vooral wie jullie mentors of trainers zijn.

We weten dat er een groot aanbod is aan buitensport in Deinze en om dat te bundelen zouden wij met een groot artikel rond deze activiteiten in Deinze uitpakken.

Wat moet je doen: Als trainer, mentor of yoga lerares kan je ons een artikel insturen via www.deinzeonline.be/insturen hierin vermeld je wie je bent, wat je doet, wanneer er inschrijvingen zijn, hoe je kan inschrijven, voor welke leeftijd en waar en wanneer de activiteiten plaats vinden.

TIP: Wie ons eerst mailt komt uiteraard bovenaan de lijst, voeg er nog een leuke foto bij, de contactgegevens en sluit af met de social-links.

Hieronder zie je een groepje dames die op een woensdagmiddag aan het genieten zijn van het uitzicht 🙂 Foto was ergens in 2015 genomen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post