Jazzy Sunday livestream

Kwaliteitsvolle jazzmuziek op zondagnamiddag 13 december vanaf 17u, de sfeer van een echte jazzclub inclusief. Een zondagnamiddag is een uitgelezen moment om zowel het jazz minnend publiek als muzikanten warm te maken voor een muzikaal belevingsmoment en om ontspannen te genieten van een jazzoptreden.

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus zijn voorstellingen in het Leietheater verboden tot (hoogstwaarschijnlijk) eind maart 2021.

Met vtbKultuur Deinze willen we onze artiesten die spelen op Jazzy Sunday, coronaproof een extra hart onder de riem steken. Een gezellige babbel of een cd aanschaffen na het optreden is jammer genoeg nu niet mogelijk. Gelukkig kunnen wij wel topmuziek aanbieden, terwijl u thuis in de zetel een drankje nuttigt.

Caroll Vanwelden is in eigen land een goed bewaard geheim. Met haar nieuwste album toont deze Belgische artieste haar grote passie voor Braziliaanse songs en interpreteert deze op haar geheel eigen manier en stijl. Met Portraits of Brazil brengt deze Belgische jazzzangeres een originele ode aan Braziliaanse songs van o.a. Jobim en Joao Gilberto. Ze brengt de bossa nova even lichtvoetig als de Brazilianen zelf, melodisch en intens en wordt begeleid door gerenommeerde jazzmuzikanten.

Muzikanten: Caroll Vanwelden: zang, piano / Hans Van Oost: gitaar / Mario Vermandel: contrabas / Luc Vanden Bosch: drums, percussie.

Voor de livestream kan u online inschrijven via www.vtbkultuur.be/deinze/activiteiten voor de prijs van 6 euro. U kan inschrijven tot uiterlijk zondag 13 december 2020 om 16 uur. De avond vóór het concert ontvangt u per e-mail een link die u zal leiden naar de livestream. Schrijft u de dag zelf in, ontvangt u binnen het uur een e-mail.

De livestream wordt gestart een half uur vóór het concert, om 16.30 uur, zodat u alle tijd heeft dit thuis uit te testen en te streamen naar uw computer, tablet of televisie. De livestream zal gebruik maken van YouTube. Om 17 uur start het concert van Caroll Vanwelden. Kan u op dat moment (toch) niet live kijken, geen nood. Wij bieden uitgesteld kijken aan tot 1 week na het optreden via diezelfde doorgestuurde link.

Jazzy Sunday is een organisatie van vtbKultuur Deinze in samenwerking met R.O.A.D. Music Studio.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...