De K&T club Sint-Hubert organiseert het kampioenschap 2023 in Deinze ’t land van Nevele manillen, bieden en teerlingen.

Het kampioenenweekend zal plaatsvinden op zaterdag 18 februari en zondag 19 februari en zal worden gehouden in zaal Ter Wilgen.

Op zaterdag 18 februari zal het kaartspel bieden om 14u30 starten. Voor liefhebbers van het kaartspel manillen, is er ook de kans om te strijden om de titel van kampioen, deze ronde zal starten om 16u. Op zondag 19 februari om 14u30 zullen de teerlingen geworpen worden en zal er ook gestreden worden om de kampioenstitel.

Iedereen kan deelnemen aan het kampioenschap, lidmaatschap is niet verplicht. Bij inschrijving betaal je 4 euro. Er is ook een herkansingsronde voor degenen die het niet in één keer lukte om de titel van kampioen te winnen. Vanaf de 3e ronde zullen de prijzen stapsgewijs worden uitgereikt, met dit jaar een verrassing voor de 3 kampioenen van het manillen, bieden en teerlingen.

Het kampioenschap in Deinze ’t land van Nevele wordt al jaren georganiseerd door de K&T club Sint-Hubert, die 140 leden telt. Tijdens het kampioenenweekend zullen er in de cafetaria van zaal Ter Wilgen Brusselse wafels worden geserveerd, hiervoor is een vooraf inschrijving noodzakelijk via 0473 72 61 39.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...