Papadag De Sterrebloem

Op vrijdag 16 juni organiseerde De Sterrebloem de jaarlijkse papadag. De school uit Meigem heeft een overwegend vrouwelijke ploeg begeleiders. Daarom vonden de papa’s het een goed idee om de kinderen eens onder hun hoede te nemen en alle taken over te nemen.

Alle kinderen, behalve enkele dan de allerjongste (die gingen met de wagen), reden ’s morgensvroeg samen met de fiets naar de Brielmeersen. Daar stond een volledige dag vol ervaringsgericht, inclusief en duurzaam onderwijs, maar vooral plezier en vertier gepland. ’s Middags werden alle kinderen getrakteerd op hot dogs.

De kinderen hadden er enorm veel goesting in en de papa’s hadden zes paar ogen nodig. Dat leidde tot een gezellige chaos waarvan iedereen met volle teugen genoot. Eén van de oudere leerlingen, Elias, vondt het super, “maar bij de waterspelletjes mocht er nóg meer water zijn. Papa Roel zei “ik van alle leuke dagen papadag de leukste”. Moe maar voldaan keerden er evenveel kinderen terug naar huis als er die ochtend vertrokken waren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...