X
    Categories: Evenementen

Genieten van al het goede met Wijn & Zijn

Wijn & Zijn is een jong filosofisch genootschap dat streeft naar Het Goede Leven in al zijn gedaanten (onderzoeken en stimuleren). Wijn & Zijn staat voor een bijzondere formule van workshops die een unieke mix zijn tussen wijnproeverij en het nadenken over het leven. Driemaandelijkse verschijnt er een nieuwsbrief die behandelt de meest uiteenlopende aspecten van wijn als de praktische filosofie. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@wijnenzijn.be

Op 16 november organiseert de Humanistisch Vrijzinnige Vereniging Oost-Vlaanderen een activiteit in Deinze, een combinatie van wijnproeven en een begeleid gesprek dat iets meer zal zijn dan toogpraat.

Praktisch: op vrijdag 16 november om 19u30 in de kelder van de bibliotheek, Gentpoortstraat 1 te Deinze.
Deelnameprijs: 7 Euro. Omdat het aantal deelnemers beperkt is tot twintig, is inschrijven verplicht. Dit kan telefonisch bij HVV Oost-Vlaanderen op het nummer 09/222 29 48 of via e-mail: hvv.ovl@geuzenhuis.be.
Uw inschrijving is pas definitief na storting op rekeningnummer 979-0751944-05 van HVV Oost-Vlaanderen, Kantienberg 9, 9000 Gent met vermelding “Wijn en Zijn Deinze”. Al eens voorproeven? Dat kan op de website http://www.wijnenzijn.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post