Kerstfeest voor de Deinse alleenstaanden

Sample ImageAl 14 jaar lang kunnen de Deinse alleenstaanden hun kerst vieren in zaal Terwilgen in de Poelstraat. Ieder jaar trekt dit initiatief een pak volk, zo waren er vorig jaar 150 feestvierders.

Het feestmaal is volledig gratis en dit dankzij sponsoring van verschillende Deinse verenigingen, inwoners en firma's. Vrijwilligers zorgen ervoor dat deze avond vlekkeloos verloopt. De gasten ontvangen een kerstgeschenkje en sommigen worden thuis afgehaald en terug naar huis gebracht.

Geinteresseerd? bel naar Yvan Vandenbrande tel. 09.386.31.87 tussen 14u en 15u en ontvang een uitnodiging.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...