Mensen gezocht voor “Maar nonkel Astaire toch”

De nieuwe komische langspeelfilm van Peter De Kemel start op 4 februari 2008. Het is de derde film van de Deinse regisseur, maar een hoofdrolspeelster ontbreekt nog.

Voor zijn nieuwe film valt hij terug op zijn succesvol toneelstuk dat hij in 1994 schreef en dat toen volle zalen lokte. In tegenstelling tot 'Ten huize Goetgebuer' en 'Aan de oevers van de Leie' wordt 'Maar nonkel Astaire toch!' geen retrofilm, maar speelt het verhaal zich af in de tegenwoordige tijd. Naast Deinze wordt er ook gefilm in Waregem en Gent.

Twee van de drie hoofdrolspelers zijn reeds bekend, het gaat om Lovendegemnaar Marc Thys en de 16-jarige Aalterse Lien Focke. De hoofdacteurs uit de film Goetgebuer, Arlette Dujardin, Georges Verhaeghe, André Van Den Berge en Jacques Coorevits vertolken bijrollen.

Toch is Peter De Kemel nog op zoek naar een hoofdrolpersonage: "Voor dokteres van ±dertig jaar oud is DK Entertainment nog op zoek naar een geschikte actrice. Bel naar het nummer 0496-52.77.60"

"Aan de oevers van de Leie" blijft volle zalen trekken. Extra voorstellingen zijn gepland op 10 en 30 november en van 21 tot en met 29 december in zaal Rekkelinge in Deinze. Tickets zijn te reserveren op het nummer 0496.52.77.60

De première van "Maar nonkel Astaire toch" is voorzien op donderdag 16 oktober 2008.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...