School Mozaïek in Astene parkeerparadijs?

Bewoners van de Nazarethsesteenweg in Astene hebben hun klachten van ouders die hun kinderen naar school brengen aan Sp.a gemeenteraadslid Freija Dhondt overhandigd. De veiligheid van andere weggebruikers komt in het gedrang.

Freija Dhondt begrijpt het dat ouders zo dicht mogelijk hun kinderen bij de schoolpoort willen afleveren, maar dat mag de veiligheid van de andere weggebruikers niet in gevaar brengen. En daar wringt het net in Astene, omdat de auto’s aan beide kanten van de weg geparkeerd staan, kan het doorgaand verkeer nog nauwelijks passeren. Soms staan auto’s ook deels op het fietspad.

Als mogelijke oplossing zo het invoeren van beurtelings parkeren iets kunnen betekenen. Freija Dhondt betreurt dat het stadsbestuur geen aandacht besteedt aan de situatie. Ze hoopt dat door overleg tussen de school, de ouders en de bewoners van de Nazarethsesteenweg een oplossing voor het probleem gevonden wordt.

Men kan altijd met voorstellen terecht bij Freija Dhondt – e-mail [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...