Filmfestival in Astene

Het Rode Kruisopvangcentrum voor asielzoekers in Astene (Beekstraat 119) pakt op donderdag 27 december uit met een filmfestival. Om 15u is er de sprookjesachtige kinderfilm 'Azur & Asmar' geprogrammeerd. De toegang is gratis en popcorn is inbegrepen, laten de organisatoren weten.

Het avondprogramma om 20u bestaat uit de korte voorfilm "vluchten is van alle tijden" en een tentoonstelling, gevolgd door de Afghaanse themafilm 'Osama', over een moeder en haar dochter die zich proberen te handhaven in het Afghanistan onder het Talibanregime. Toegang: 2 euro. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan op het nummer 09/282.76.58 of via [email protected]

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...