Voorstelling boek ‘Zeverenbeekvallei’ in Zaal Te Lande

We hadden het op 7 november al over ( lees hier ) het boek dat de heemkundige kring Het Land van Nevele en Natuurpunt eind december uitbrengen over het Europees beschermde natuurreservaat 'Zeverenbeekvallei'. Het is een historisch-ecologische beschrijving van de deelgebieden Schave-Blekerij-Kauwe.

Op zondagvoormiddag 20 januari nodigen de auteurs Stefaan De Groote, Rik Desmet en Xavier Coppens iedereen uit voor een wandeling in en rond het natuurreservaat. Er wordt daartoe verzameld om 9u30 aan de kerk van Zeveren. Daarna is er – ook voor niet-wandelaars – om 11u een presentatie van het boek in de Zaal Te Lande (Vinktstraat, Zeveren), gevolgd door een aperitief. Martin Carrette leest enkele gedichten voor.

Geïnteresseerden krijgen op dat ogenblik de gelegenheid om zich voor acht euro het boek aan te schaffen, dat bestaat uit ongeveer honderd bladzijden, en verschijnt in de tijdschriftenreeks van 'Het Land van Nevele'. Een deel van de foto's werd genomen door natuurfotograaf Yves Adams.  

Het is echter ook mogelijk om het boek toegestuurd te krijgen. Daartoe stort men acht euro op de rekening 290-7431460-20 van Het Land van Nevele met vermelding 'Zeverenbeek'.

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...