GEEN ‘kattenhotel’ maar ‘poezenpaviljoen’ aan de Brielmeersen.

Binnen de kortste keren wordt op het domein de Brielmeersen het  'poezenpaviljoen' in gebruik genomen.
Het  project dat in samenwerking loopt met de vzw DoD (Dier onder Dak) en het stadsbestuur, voorziet huisvesting voor de in het park aanwezige en steriel gemaakte kattenpopulatie en daarnaast ook  tijdelijke opvang enkel en alleen van poezen uit noodsituaties zoals bij een uit huis zetting of brand.
Katten kunnen daar zeker NIET afgegeven of gedumpt worden zoals een voorgaand artikel deed uitschijnen. Integendeel, de mensen zullen via de nodige campagnes gesensibiliseerd worden hun katten steriel te maken om zo in de toekomst poezenleed en poezenoverlast in te dijken. 

http://www.dieronderdak.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...