Mannenploeg BBC Deinze gooit zich volop in de play-offstrijd eerste provinciale

 In het begin van het basketbalseizoen gaf BBC Meetjesland de jongens van BBC Deinze een bijna ongeziene pandoering in hun eigen huis. Het werd toen 45-86. Maar ondertussen werden in eerste provinciale de bordjes verwisseld. Halverwege december sloegen de spelers van coach Lander Hellebosch in Eeklo op hun beurt ongenadig toe. Meetjesland verloor toen met 90-105. Men was bij BBC Deinze al een tijdje zeer goed bezig. Kort voordien had het team ondermeer gewonnen tegen co-leider Vogelhoek Melle.

Dit betekent dat de ambities in de terugronde een flink stuk opgeschroefd zijn en BBC Deinze nu voluit  voor de play-offs gaat.  "Als nieuwkomer in deze eerste provinciale hoopten we op een rustig seizoen, lonkten stiekem naar de linkerhelft en komen inderdaad nu tot de vaststelling dat we tot de zes teams behoren die om één van de vier tickets voor de terugronde strijden", verwoordde topspeler Jean-Yves De Caluwé in een krant het goede gevoel dat in de Deinzese rangen heerst. Na de vrij lange winterstop trekt men vandaag naar de Bollekesschool om de jeugd Gentson A partij te geven.

Op de website kan men de kalender van alle ploegen van BBC Deinze downloaden. http://www.bbcdeinze.be/

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...