Oxfam Wereldwinkel Deinze viert 30-jarig bestaan met solidariteitsprijs

"We zoeken een kleinschalig, sympathiek project" klinkt het bij de Oxfam Wereldwinkel Deinze. Concreet wordt 2.500 euro geschonken aan een ontwikkelingssamenwerkingsproject. Op die manier wordt een deel van de verkoopswinst van de winkel geïnvesteerd in het Zuiden. "We hebben jarenlang van zeer velen hulp gekregen en willen nu graag als wederdienst anderen vooruit helpen" voegt men eraan toe.

Wie kan zich aangesproken voelen: een persoon, een groep mensen, een vzw of feitelijke vereniging die actief is in het Zuiden. De indiener of de begunstigde moet wel een duidelijke link hebben met Deinze of de omliggende gemeenten Zulte, Nazareth of Nevele. Het geld moet bovendien integraal worden besteed in het Zuiden. Een jury beoordeelt de projecten.

Er is een deelnemingsfiche beschikbaar die moet worden ingestuurd voor 1 februari 2008. Deze fiche kan worden aangevraagd bij Peter Parmentier, Kouterlosstraat 98, Deinze, tel. 09/380.00.34 of [email protected].

Stefaan De Groote

Dit vind je misschien ook leuk...