Blueslegendes Roland en Paul Couter openen op vrijdag 8 februari de Lazy Fridays

Op uitnodiging van Cultuurschok komt deze week de Belgische bluestop naar Deinze. Met optredens van Roland en Paul Couter maken we van De Rekkelinge een unieke en gezellige concerttempel. De Stedelijke academie zorgt voor een stemmig decor bij de comfortabele zitplaatsen.

Dertig jaar geleden richtte Paul Couter Tjens Couter op, samen met een toen nog onbekende Arno Hintjens. Twee jaar later werden Ferre Baelen en Rudy Cloet toegevoegd en kwam de eerste versie van het inmiddels legendarische TC Matic (toen nog TC Band) tot stand. Nadat Jean-Marie Aerts de plaats van gitarist in nam, verliet Couter de groep om solo de traditionele roots-blues verder te verkennen, wat hij vandaag de dag nog steeds met verve doet!

Roland is alomtegenwoordig in de Belgische muziekscène, en terecht… hij is onvoorspelbaar, ongelooflijk goed en onmenselijk sympathiek. Niemand anders dan hij weet hoe je de Gentse feesten moet afsluiten met een rockende finale. Hij brengt de beste blues uit de lage landen. Hij deelt ook graag het podium met getalenteerde mede – muzikanten. Tijdens het Lazy – Fridayconcert is dat onder meer met An Pierlé – pianist Dominique Vantomme.

Reserveer nu uw tickets voor 8 februari (€15).
Of bij volgende voorverkooppunten : Carpa (aan station van Deinze) of Café Saga, Markt 82, Deinze

Wie de volledige concertenreeks wil meemaken, kan nog steeds een  voordelig abonnement (40 euro voor volwassenen, 30 euro voor studenten onder de 25 jaar) of individuele tickets bestellen.
Op onze website www.music-at-deinze.be vind je alle informatie de volgende concerten:
7/03: Eva De Roovere & Margaretha Von Parma – €15
4/04: Tom Pintens (Zita Swoon) & Jazz Palace – €12
2/05: Skatchou Bottos & Aidi – €12

Bestel hier uw tickets -> http://www.music-at-deinze.be/htmlLF/index.php?i=3

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...