De Ceder bestaat in mei 25 jaar en organiseert feestweekend

Op 23, 24 en 25 mei organiseert het vakantiecentrum De Ceder in Astene een weekend vol met activiteiten, dit ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan. De eerste directeur van De Ceder was trouwens Daniël Termont, de huidige burgemeester van Gent. Eén van de activiteiten die het meest in het oog springt, is een kunstenparcours dat wordt gepland in het stadsbos op zondag 25 mei. Dit gebeurt in samenwerking met het verenigingenplatform stadsbos, waar vanuit De Ceder trouwens altijd is aan meegewerkt. Het concept is geïnspireerd op de succesvolle activiteit 'muziek in het bos' van oktober vorig jaar.

De Ceder kwam onlangs in het nieuws toen het vakantiecentrum als eerste 'hotel' in Oost-Vlaanderen de Instaph-prijs 2007 kreeg. Dit label werd in het leven geroepen omdat mensen met een fysieke handicap het vaak moeilijk hebben om een geschikt vakantieverblijf te vinden.

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...