Beloningen voor minder verkeer aan de school

De Onze Lieve Vrouw basisschool is een van de tien proefscholen in Vlaanderen waar vorige week het Europese project The Traffic Snake Game liep. De campagne loopt ook in Oostenrijk, Bulgarije, Griekenland, Hongarije, Italië, Nederland, Slovenië en het Verenigd Koninkrijk. Ouders en kinderen worden gestimuleerd om op een milieuvriendelijke, veilige manier naar school te gaan. De kinderen kregen iedere keer een punt als ze te voet, per fiets, met de bus naar school kwamen. Het dragen van een fietshelm werd ook met een punt beloond.

De leerlingen in Deinze, Gottem en Wontergem die veel punten verzamelden, kregen een leuke beloning. Een dubbele speeltijdduur wordt enthousiast onthaalt.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...