Nog geen motorhomes aan de jachthaven Brielmeersen

Het zal nog minstens een paar jaar duren voor motorhomes tijdens de nacht kunnen blijven staan ter hoogte van het recreatiedomein De Brielmeersen. Stedenbouw keurde de bouwvergunning af. De provinciale dienst baseert zich daarbij op het feit dat het beperkt plan van aanleg (bpa) de plaats omschrijft als een domein voor dagrecreatie.

{mosmap width='500'|height='400'|lat='50.978696'|lon='3.523264|zoom='4'| zoomType='Large'|zoomNew='0'|mapType='Hybrid'| showMaptype='1'|overview='0'|text='Jachthaven'|lang=''}

Het dossier is teruggestuurd en moet nu opnieuw de administratieve weg volgen. Het stadsbestuur had gehoopt de staanplaats voor ongeveer een 10-tal motorhomes met alle voorzieningen voor de grote vakantie in orde te hebben. Het stijgend aantal kampeerauto's zorgt voor een acuut tekort aan overnachtingsplaatsen voor campertoeristen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...