Cultuurshok

Voorrondes Made Contest bekend (28 juli – 1 aug)
Deze zomer zullen voor de tweede keer muzikale noten weerklinken in de tuin van café Saga. Twaalf muziekgroepen zullen het tegen elkaar opnemen in onze Made Contest op maandag 28, dinsdag 29 en donderdag 31 juli. De muziek gaat van funk tot ska, rock tot pop of folk, voor elk wat wils dus. De voorrondes beginnen telkens om 19u30 in de sfeervolle tuin van café Saga, Markt Deinze. Inkom is gratis.

Maandag 28 juli : Left Foot Green (rock uit Gent), Ant.Blue (rock), Gianni (electronica-pop uit Gent), Dillian (folk – singersongwriter)
Dinsdag 29 juli : Bikinians (poprock en punk uit Brussel), Spenders (poprock uit Aalter &am p; Deinze), Genious (poprock uit Heusden Zolder), The Mojo Filters (poprock uit Beerse)
Donderdag 31 juli : Goya (blues-rock uit Gent), The Mob Stories (funk en pop), Under Authority Of (punk-rock uit Deinze), Karmijn (luister-folk songs uit Gent).

Per voorronde gaat telkens één groep door naar de finale, die plaats vindt op vrijdag 1 augustus om 20u30 in Zaal Palace, Markt Deinze. Voor de finale vragen we de luttele inkom van drie euro.

De Made Contest is vergelijkbaar met Jonge Wolven tijdens de Gentse Feesten. Met dit alternatief en ongedwongen muziekevenement in openlucht wordt de Saga-tuin als het ware het Baudelopark van de Deinse feesten, inclusief een feestelijk tuinbal tijdens het vuurwerk op 30 juli. Zorg dat je er bij bent !
  
Bert & Aron, alias The Kennedys, te gast bij Cultuurschok (6 september 2008)
De werkgroep Comedy wist voor dit najaar  De Kennedys te strikken, de dolkomische cabaretshow van Deinzenaar Bert Van Poucke en Aron Wade, waarin zij aan de hand van allerlei typetjes vooral de politici op de korrel nemen. Wil u lachen met de zoveelste val van de zoveelste regering, en hoe Bert & Aron op hun eigenzinne manier elke crisis oplossen, dan moet u beslist deze show in je agenda noteren. Wij verwelkomen u in zaal Palace op zaterdag 6 september om 20u. Kaartjes kosten 8.5 euro en zijn te verkrijgen bij Carpa of online via www.cultuurschok.be.

Op 4 oktober draait onze Comedy Night dan weer rond centrale gast, Freddy, wuk, De Vadder
Boek nu.

Han Coucke Racist (26 juli 2008)
Met zijn parodie op extreem-rechts trekt Han Coucke momenteel volle zalen. Zijn eerste grote solo-project na het succes met Gino Sancti, is zelfs de Zevende Dag en….Filip De Winter niet ontgaan. Wil u schaterlachen met de eerste extreem-rechtse stand-up comedian van Vlaanderen, reserveer als de bliksem je plaatsje op zaterdag 26 juli om 20u in zaal Palace in Deinze. De reservatielijn van toneelgroep Vooruit is: 0485 32 13 60. Kaartjes kosten 8 euro.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...