Geen scherpe voorwerpen in de vuilzak!

IVM, de afvalophaler voor de streek rond Deinze en het zuiden van Gent, vraagt dat mensen geen scherpe voorwerpen in hun vuilniszakken steken. Onlangs werd een vuilnisophaler van IVM zwaargewond door een scherp voorwerp in een zak. De pezen van zijn handpalm werden doorgesneden.

IVM vraagt om geen glazen in een restzak te steken, en zelfs geen satéprikkertjes. Ook daarmee kan iemand zwaargewond raken. Als zo'n prikkertjes worden weggegooid, vraagt de afvalophaler om die goed te verpakken. Als er toch nog scherpe voorwerpen in een zak zitten kan de politie verwittigd worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...