Korte berichten

06-08-2008
Criminaliteit Op een terrein gelegen in de Kapellestraat en palend aan de Leie werd een buitenboordmotor van het merk Honda gestolen. De daders hebben zich hoogstwaarschijnlijk toegang verschaft tot het terrein via de Leie.


06-08-2008
Verkeersongevallen Op het kruispunt van de Grote Steenweg en de Drapstraat te Zulte deed zich een kop-staartaanrijding voor waarin drie voertuigen waren betrokken. Twee bestuurders, een 52-jarige persoon uit Harelbeke en een 20-jarige persoon uit Staden, werden licht gewond.


06-08-2008
Criminaliteit Tijdens de voorbije nacht werd ingebroken in een woning gelegen in de Herfstlaan te Deinze. De daders drongen de woning binnen door het cilinderslot van de achterdeur af te breken. Waarschijnlijk werden de daders opgeschrikt want er werd enkel een beautycase meegenomen welke teruggevonden werd op de oprit van een gebuur.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...