Wasmachinefabrikant Olympia stopt

Het bedrijf Olympia uit Machelen stopt met de productie van hun alom bekende wasmachines. Olympia werd in 1948 opgericht door vader De Bruyne. Voor de naam van de firma liet hij zich inspireren door de Olympische Spelen van dat jaar 1948. Later zetten zijn 2 zonen Fons en Jan het bedrijf verder, met het verdwijnen van Olympia komt meteen een einde aan de productie van Belgische wasmachines.

 Sample Image

Bij Olympia werken nog 6 mensen, 5 gaan er nu in brugpensioen. Een werknemer blijft nog aan de slag om bestaande klanten te helpen bij problemen. Er is nog voor 15 jaar wisselstukken voorradig en de hersteldienst blijft gedurende die periode bestaan. Zo willen de eigenaars van Olympia ook na de stopzetting hun motto "kwaliteit en service" getrouw blijven.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...