KMO Laureaat 2008

HermesbeeldUnizo stelde in Gent de 3 genomineerden “KMO Laureaat 2008” aan het Oost-Vlaamse KMO-ondernemerspubliek voor, ook een bedrijf uit de regio is genomineerd.
AppliTek uit de Prijkels is genomineerd, zaakvoerder David Laurier is uiterst tevreden dat zijn bedrijf genomineerd is voor de "KMO Laureaat 2008". UNIZO en de nationale UNIZO-partners KBC Bank & Verzekeringen, Base en Electrabel in samenwerking met Ernst & Young en de mediapartners Kanaal Z, Trends en De Standaard willen de KMO-bedrijfsleiders belonen die zich profileren met hun professionele aanpak, inzet en maatschappelijke bijdrage. Maar liefst 27 Oost-Vlaamse bedrijven stelden zich kandidaat.
De award "KMO Laureaat 2008" is dé KMO-onderscheiding in Vlaanderen met een sterke nationale uitstraling. Het Hermes-beeld staat symbool voor het kruim van ondernemend Vlaanderen.
De Hermesprijs, die voor het eerst in 1983 werd uitgereikt, wil UNIZO en de nationale UNIZO-partners KBC Bank & Verzekeringen, Base en Electrabel, in samenwerking met Ernst & Young en de mediapartners Kanaal Z, Trends en De Standaard, de KMO-bedrijfsleiders belonen die omwille van hun professionele aanpak, hun inzet en hun maatschappelijke bijdrage als voorbeeld kunnen gesteld worden.
De andere Oost vlaamse genomineerden zijn Ivan De Keyser zaakvoerder van Antonio/Breydelham uit Gavere en Sander Mollet zaakvoerder van SMO bvba uit Eeklo.

Drie thematische awards worden ook uitgereikt:
KBC schenkt de prijs “Meest klantgerichte KMO-ondernemer”
Electrabel beloont de “Meest energiebewuste KMO-bedrijfsleider”
Base de prijs voor de “Meest communicatieve KMO’er”
Op 19 november weten we wie “KMO Laureaat 2008” geworden is.

http://www.applitek.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...