Michélé De Feudis uit Deinze

Creatief talent vind je overal maar de uitschieters zijn toch zeldzaam, de 26 jarige Michélé De Feudis afkomstig uit Deinze is zo iemand. Hij groeide op in Deinze en liep school aan het Eramus te Deinze, daarna trok hij naar Gent om Audiovisuele kunst optie animatiefilm (5jaar) aan de Koninklijk Academie voor Schone Kunsten te volgen.

 Michélé De Feudis

Animatie films zijn het parade paardje van hem. Michélé werkt als freelancer voor Ketnet, Woestijnvis, Nickelodeon. Vooral zijn eigen stijl spreken tot de verbeelding, niet enkel computer wordt gebruikt voor deze animatie maar ook nog steeds pen en papier vooral voor het uittekenen van de karakters.

Op verscheidene festivals in Italië, Nederland, Canada, Tsjechië, Iran, … is zijn kortfilm “Mikelélé and the Ukulele” geselecteerd.

{youtube}h1d2Gd0Qt00{/youtube}

De voorbije jaren werkte hij ook mee aan twee langspeel animatiefilms namelijk “Peurs du Noir” en “Brendan and the Secret of Kells” die laatste komt uit in februari 2009. Momenteel werkt Michélé als animator bij Volstok Telefunken in Gent, de bedenkers van “De Monsters” in “Man bijt hond”, de nieuwe huisstijl van Ketnet en vooral de animatie zijn van zijn hand.

Ook zijn vriendin heeft dezelfde microbe te pakken en werken ze samen prachtige projecten uit, ook zij werkte al tal van commercials uit en illustreert ook voor Het Nieuwsblad Magazine.

Op onderstaande blog kan je zijn talent bekijken.
http://www.mikeleleblog.blogspot.com/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...