Wie kent Huisbrouwerij Sint Canarus niet?

Onder de kerktoren in Gottem is deze gevestigd, iedere zondag kan je er terecht en dan is het proeflokaal open om van hun heerlijke bieren te proeven, het mag gezegd worden de vlaming is nog steeds een bierdrinker. Op zondagvoormiddag kan er ook een bezoekje gebracht worden aan de brouwerij dit natuurlijk vergezeld van de nodige uitleg. (Het proeflokaal is open van 10u30 tot 13u en van 14u tot 20u.)

Sint Canarus
Foto: via website Sintcanarus.be

Voor groepen vanaf 20 personen kan er een afspraak gemaakt worden, ideaal dus voor een bus uitstap met natuurlijk het gerstenat als dorstlesser. Ben je een echte kenner en wil je nog meer verdiepen in de bierkunst, kan je in groep een bierseminarie reserveren, dit is een leerrijke trip door de bierwereld. Dit met deskundige uitleg door Dr. Canarus, hoe wordt bier gemaakt, bier en gezondheid, … en er worden verschillende bieren genuttigd.
Op de Dag van de Ambachten kan men terecht bij Brouwerij Sint Canarus en kan men proeven van hun verschillende bieren. Waaronder Sint Canarus Tripel, Potteloereke, Willy Kriegelbier en de Maagd van Gottem.
Brouwerij Sint Canarus kan men vinden in Gottem in de Polderweg 2 – www.sintcanarus.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...