Batjesmarkt te Deinze op zaterdag 2 mei

De gebuurtedekenij van de Guido Gezellelaan te Deinze laat terug van zich horen met hun bekende batjesmarkt, dit al voor de 36ste keer(!). Meer dan 100 standhouders zullen aanwezig zijn, deze zullen zich tussen de standjes van de bewoners moeten 'wringen'.

Batjes Guido Gezellelaan
Foto: batjesmarkt.be

De gebuurtedekenij van de Guido Gezellelaan was de eerste om een rommelmarkt te organiseren in Deinze, deze stond trouwens meestal gekend om het slechte weer. De laatste jaren werden er ook randactiviteiten georganiseerd zoals optredens en dergelijke. Ook dit jaar zijn er terug optredens dit van de Deinse groep Coppy en het roppeskippingteam The Handles. In de voormiddag rond 11u is er een receptie aan het wijnhuis Taveirne.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...