Radio Tequila Deinze stelt een nieuwe quiz voor

Wie houdt van quizzen, weet dat radio Tequila al enkele jaren ook op dat vlak actief is. Voor het eerst organiseert de Deinse radio nu ook een quiz in Deinze. Op vrijdag 15 mei 2009 wordt “de verkeerde quiz” gespeeld in de Brielpoort. Vanwaar de naam? Deze nieuwe quiz brengt een nieuw concept: het wordt een swingende, luchtige algemene kennisquiz voor M/V met partytalent. Er zal veel muziek zijn, maar toch is het geen muziekquiz.

Kortom, het wordt een leuke en leerrijke avond, waarop heel wat teams en verenigingen verwacht worden. Inschrijven (4,00 euro per deelnemer) kan in teams van 4, 5 of 6 personen en gebeurt via de website www.radiotequila.be.

Tequila

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...