BAB maakte onze regio onveilig.

De BAB bierproevers hebben hun verrassingsreis voor hun leden onlangs in onze streek doorgebracht. 'BAB' de Brugse Autonome Bierproevers is een vzw uit het Brugse die als doel heeft de Belgische biercultuur te bewaren en te bevorderen. Allerhande activiteiten worden georganiseerd waaronder het jaarlijks terugkerende Brugs Bierfestival in het Belfort te Brugge waar zo'n 200 bieren kunnen geproefd worden.

BAB
Foto: BAB

Hun verrassingsreis op 9 mei bracht hen bij Sint Canarus in Gottem, daar kunnen groepen met minimum 20 personen altijd terecht voor een bezoek aan de installaties met natuurlijk gevolgd door een lekkere pint. Meer info kan hier gevonden worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...