Leerzewegels- en Jan Filliersroute

Al voor de 6e keer organiseert radio Tequila een sneukelfietstocht. Op zondag 9 augustus wordt de Leerzewegels- en Jan Filliersroute gereden over 3 verschillende afstanden: 20 km, 40 km en 60 km. Omdat wij altijd op heel wat steun konden rekenen van wijlen Jan Filliers, dachten wij als eerbetoon aan Jan, de naam van de tocht lichtjes te wijzigen. Vrije start tussen 9.00 u en 14.30 u aan radio Tequila, Bredestraat 107, Deinze. Op elke stopplaats is er een hap en een drank. Prijs: 20 km (6 euro), 40 km (7 euro) en 60 km (8 euro) – kinderen 5 euro.
Inschrijven en info? www.radiotequila.be of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...