Avonturiers uit Deinze in Amerika

3 avonturiers (Titus Simoens, Bram Mervillie en Daniel Dumitrescu) uit de regio Deinze zijn volop bezig met hun trip in Amerika, hun doelstelling is de cowboy in zijn puurheid in beeld brengen. Hun project noemt dan ook ‘In search of the cowboys’ en is in verschillende media al uitgebreid aan bod geweest.
Met een huurauto trekken ze door Amerika, ze starten in New York en trekken dan door Chyenne, Salt Lake City, las Vegas en Los Angeles.
Uitgeverij Lannoo uit Tielt en Exqi Culture (Alfacam) zijn geïnteresseerd om hun beeldmateriaal te gebruiken. Op 20 juni zijn ze vertrokken richting New York daar hebben ze hun eerste beelden gemaakt, op hun blog kun je hun avonturen volgen.

{youtube}Kj9yQ41ZkXY{/youtube}

Part II en Part III kan je hier bekijken http://3cowboys.wordpress.com/
Hun terugvlucht is gepland voor 15 augustus

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...