Bierfestivals worden in onze streken steeds meer georganiseerd, het BAB bierfestival in Brugge is daar een bekend voorbeeld van.
Ook in het buitenland worden er bierfestivals georganiseerd, begin september is er in Italië meer bepaald in Bibbiano het “Villagio della Birra” verschillende Belgische en Italiaanse brouwers tonen daar dan hun kunnen dit gecombineerd met de Italiaanse cultuur. Brouwerij Sint Canarus gaat naar daar met de “Maagd van Gottem” en wordt daar op 6 september gedegusteerd. Wie toevallig in de streek is en het bierfestival zal bijwonen mag alvast verslag uitbrengen 😉

Meer info over dit festival op: http://www.villaggiodellabirra.com/
De aanwezig brouwerijen zijn oa.: Achilles, Boelens, De Leite, St. Canarus, Cazeau, Den Hopperd, Rulles, Hofbrouwerijke, Olmaia, Baladin, Barley, Maltus Faber.

Delen op: