Miss Ledeberg 2009 komt uit Deinze?

Ieder jaar vinden tijdens het eerste weekend van september in Ledeberg de Ledebergse feesten plaats. Zoals elk jaar is er de zondagavond verkiezing van Miss ledeberg en de maandagavond Mister Ledeberg, dit is al zo sinds 1996. Dit jaar zou de winnares wel eens uit Deinze kunnen komen, Stefanie Michels 22 jaar uit Deinze is bij de 10 finalisten en mag begin september een gooi doen naar het kroontje.
Stefanie Michels

Het was haar vriend die haar uitdaagde mee te doen aan deze verkiezing. Op de dag van de preselecties was haar vriend ziek, dus zijn zus Delfine vergezelde haar bij de preselecties en ook zij schreef zich in en is ook finaliste. Als tegenuitdaging schreef Stefanie haar vriend Tim in en is ook finalist, de familie is dus goed vertegenwoordigd op de verkiezing. Stefanie studeerde aan de Hogeschool te Gent, volgend jaar volgt ze postgraduaat Human resource management op Ehsal in Brussel. Haar vrije tijd besteed ze liefst met het lezen van chicklits, romantische fictielectuur, en natuurlijk de modescene op de voet volgen.
Stefanie Michels
Stemmen kan op haar via de site www.missitems.be klik rechts op de link miss/mister Ledeberg, of klik hier. De persoon met de meeste stemmen wint de publieksprijs en een etentje en fotoshoot bij Dell’ Anno in Kortrijk (winnaar Mijn Restaurant).

Wij wensen Stefanie alle succes!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...