NU ZONDAG: 6e Leerzewegels- en Jan Filliersroute

Op zondag 9 augustus fietsen we weer de “Leerzewegels- en Jan Filliersroute”. Jan stond altijd klaar voor ons en steunde ook de vorige edities van onze fietstocht. Er is keuze tussen de afstanden: 20 km, 40 km of 60 km.

En wat krijg je?
Op de 20 km krijg je op stand 1 alvast een broodje met ham, een appel, een donut en een drankje. Stand 2 biedt een watertje en een ijs. Stand 3 is goed voor een jenever en een versnapering. Op stand 4 is er een streekbier of een frisdrank, met ook hier weer een versnapering. Op stand 5 (= het eindpunt) krijg je een bakje frieten met een saus en een frikandel.
Wie 40 km fietst krijgt daarbij nog een ander streekbier of frisdrank met versnapering. Voor de 60 km is er nog een extra streekbier of frisdrank met een versnapering.
De eerste 500 starters krijgen nog een handig middeltje mee om de fietsketting te smeren.
Alle info en inschrijvingen kunnen via www.radiotequila.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...