vtbKultuur Deinze – Camelot

Zaterdag 29 augustus 2009 – 21 uur – Donkmeer

Festivaria brengt om de twee jaar een grootse theaterproductie op haar openlucht-scène aan het Donkmeer. Voor 2009 werd gekozen voor Camelot. Vanaf half augustus tot begin september worden er 12 voorstellingen gebracht.
Het is de mythe van Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel. Engeland, de duistere Middeleeuwen; het is de tijd dat het land verscheurd is door zinloze, waanzinnige oorlogen. Het is de tijd van ridders die nooit werkloos zijn en er om het meest en om het hardst op los hakken. Maar het is gelukkig ook de tijd van feeën, heksen, elfen en tovenaars. Het is de tijd dat de creatieve, wijze magiër Merlijn van zijn pupil Arthur een koning wil maken die zijn leven zou geven voor eenheid en vrede.
Het is de tijd van het sprookjeskasteel Camelot, zijn legendarische bewoners, zijn Ronde Tafel. Het is de tijd van het mysterieuze zwaard Excalibur en zijn wondere kracht in het teken van gelijkheid en rechtvaardigheid. Het is ook de tijd van een aangrijpend liefdesverhaal waarbij Koning Arthur zijn geliefde echtgenote Guinevere verliest aan zijn boezemvriend Lancelot du Lac. Het is de tijd van hartverscheurende keuzes.
Camelot is een aangrijpende musical waarin de prachtige melodieën van Frederick Löwe het sterke, soms grappige, maar vooral ontzettend diepmenselijk libretto van Alan Jay Lerner op wonderbaarlijke wijze begeleiden.

PRAKTISCH
De voorstelling wordt bijgewoond vanuit een overdekte tribune met genummerde plaatsen. Ook deze keer kunnen we de openluchtvoorstelling aan het Donkmeer aanbieden met een fikse toegangskorting; bovendien hebben we ook de autocarrit inbegrepen gemaakt. Deelnameprijs: € 38 – vtbKultuur-leden betalen € 35.
De theaterbus van vtbKultuur vertrekt stipt om 19.30 uur aan het station van Deinze; na de voorstelling keert de autocar onmiddellijk terug naar Deinze.
Reserveren en betalen kan tot uitputting van de plaatsen uitsluitend in het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...