Deinze, speelgoedstad!

Ter gelegenheid van de 37ste vrijetijds- en fototentoonstelling, georganiseerd door KWB Olsene, werd ondermeer de collectie van de familie Van Assche uit Deinze geselecteerd voor deelname. Het wordt een speciale editie waarbij de organisatoren terugblikken op de voorbije 36 jaar, en dit door het samenbrengen van het beste van de afgelopen jaren.

Bij deze tentoonstelling zal een deel van hun collectie trapauto’s en ander antiek speelgoed aanwezig zijn. Onder de titel “Deinze, speelgoedstad!” zullen de firma’s Beeusaert, Torck en Swan via het antieke speelgoed, oude foto’s en andere oude documenten uitgebreid besproken worden.

Kortom liefhebbers van antiek speelgoed kunnen dit en veel meer komen bewonderen op zaterdag 26 september van 15u tot 21u en zondag 27 september van 9u tot 12u en van 14u tot 19u, Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 36 te Olsene.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...