Kabouters proeven van het stadsbos in Deinze

Er staat een nieuwe activiteit in stadsbos Deinze in de steigers: Kabouters proeven van het bos. Dit gaat door op zondag 11 oktober 2009 in de omgeving van het stadsbos te Astene-Deinze. Jong en oud kunnen hier een wandeling maken met allerlei proevertjes in het teken van de herfst en het bos. De organisatie ligt in handen van het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze en kadert in de Week van het Bos.
Kabouterbos Deinze

Deelnemers maken een tocht van 4 km en komen onderweg veel kabouters en allerlei lekkers tegen. Tijdens de wandeling op eigen tempo worden de leuke plekjes van het nieuwe stadsbos verkend. Deelnemende kinderen kunnen zich natuurlijk ook verkleden in een kabouter of ander sprookjesfiguur. Zo maken ze kans om een leuke prijs te winnen voor de best verklede smuller!!
Men vertrekt tussen 13u30 en 15 u aan De Ceder, Parijsestraat 34 te Astene. Alle proevertjes zijn opgesmuld tegen 17u30, dan is het kabouterfestijn voorbij.
Deelnemen kost 5 EUR per persoon (vanaf 5 jaar), een gezinskaart kost 16 EUR. Voor deze activiteit is het aan te raden vooraf een kaart te bestellen, want het aantal plaatsen is beperkt. Wie het risico neemt om op de dag zelf nog in te schrijven, betaalt ook 1 EUR extra per kaart. Kaarten zijn te bekomen in Bio Shop Deinze (Gentpoortstraat) en in Recreatiecentrum De Ceder te Astene.

Meer info via [email protected] of via http://www.stadsbosdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...