Cvo Kisp Deinze neemt deel aan de week van de smaak

Cvo Kisp Deinze neemt deel aan de week van de smaak met open lesmomenten.

Op 17 november en 19 november kan men een kijkje komen nemen en komen proeven tijdens een Kisp-kookles. Tijdens de Week van de Smaak staan de lessen in het teken van het gastland Turkije. Geïnteresseerden gaan er samen met de cursisten aan de slag en bereiden met zuiderse ingrediënten en welriekende kruiden een sprookjesachtig menu.

Op 17 november is men welkom van 19 tot 21 uur. Op 19 november vindt de les plaats van 10 tot 12 uur.

De activiteit is gratis, maar men vraagt wel vooraf in te schrijven op het nummer 09 381 63 61 van cvo Kisp Deinze.

Cvo Kisp stel vast dat kooklessen zeer populair blijven. Momenteel volgen bijna 1500 volwassenen kookles in Gent, Deinze, Zelzate en Eeklo. Men kan er zowel overdag als ’s avonds les volgen. Kooklessen spreken mensen van alle leeftijden aan. Bijna de helft van de cursisten is jonger dan 30. Een derde is tussen 30 en 50 jaar. Ruim 20% is 50-plusser. 65% van de kookcursisten zijn vrouwen, 35% zijn mannen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...