Kurt De Schepper uit Deinze steunt Music for Life met De propere fanfare

Vorig jaar gaven de “droge geroosterde notses” op Music for life een optreden dit jaar doet de bassist van de “droge geroosterde notses” Kurt De Schepper met de groep “de Propere fanfare” dit nogmaals over.

Je kunt hun bijdrage aan Music for life komen steunen door op dinsdag 22 december om 20u naar hun repetitiekot te komen in de Haspelstraat 31 te Gent. Ingang 5euro (= 1 mustkietennet). Daar zullen ze het beste van zichzelf geven en de ambiance zal er zijn! Meer over de Propere Fanfare kan je hier vinden www.deproperefanfare.be

{youtube}yQx0fp5Gwdw{/youtube}

Klik hier voor het optreden van vorig jaar van de “droge geroosterde notses” op Music for Life.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...