vzw Sportcomité Astene-Deinze kijkt tevreden terug op haar 12de Leietocht Mountainbiketocht.

In de week die er aan voorafging, was het bang afwachten. 10cm sneeuw en vrieskoude dreigden roet in het eten te strooien en alle voorbereidingswerk voor de mountainbiketocht zonder kers op de kersttaart te laten. Uiteindelijk besliste vzw SC Astene op woensdag 23 dec haar VTT te laten doorgaan.

1.832 deelnemers waren met hun MTB-fiets van de partij voor een keuze uit 3 afstanden (48-37-27 km).

Om 13u30 kwamen 32 kids aan de start voor hun begeleide tocht.

vzw Sportcomité Astene dankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid en zegt meteen ook dank u wel aan al haar medewerkers, sponsors, SK Deinze voor de medewerking en het Stadsbestuur Deinze, die het gebruik van een schitterende accommodatie in het voetbalstadion van SK Deinze, toeliet.

http://www.sportcomite-astene.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...