‘Code 9800’ nieuw stadsmagazine voor Deinze

Het nieuwe Stadsmagazine van de stad Deinze krijgt de naam ‘Code 9800’. Het eerste nummer wordt deze week verspreid in alle bussen van Deinze (20 januari en 22 januari). Code 9800 bevat redactionele artikels en korte berichten en mededelingen. De vrijetijdskalender Streep is als uitneembare katern geïntegreerd in het magazine. Code 9800 zal negen keer per jaar verschijnen: januari, februari, maart, mei, juni, augustus, september, oktober en november (telkens tussen de 20e en de 23e van de maand). Voor de realisatie van het magazine werkt de stad samen met het communicatiebureau apropos uit Nazareth (www.apropos.be ).

Het magazine oogt fris, is goed leesbaar en staat boordevol nieuws en informatie. De eerste editie start meteen met een afscheid. Dat van schepen Gaby Van de Moortele, die de afgelopen vier jaar schepen van openbare werken was. Naar aanleiding van gedichtendag, het kan niet anders: een pagina over Martin Carette. De man wordt de komende gemeenteraad, op gedichtendag zelf, voorgedragen als stadsdichter. Hoe ziet hij zijn taak? Wie liever aan sport doet dan gedichten lezen moet toch maar verder kijken. Want via het sportreferendum kan je de Sportman, Sportvrouw en de Sportclub van het jaar kiezen. Ben je dan weer energiebewust, dan moet je zeker het artikel over de extra energiepremies lezen.
Tekst: GuidoVP – www.belg.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...