Happy hobbyzondag en… Hekserijen in De Ceder

Op zondag 17 januari van 14 uur tot 18 uur richt de Vlaamse Vaste Planten Vereniging (VVPV) in vakantiecentrum DeCeder zijn eerste hobbynamiddag in. Een vleugje groen en kunst te koop en allerlei workshops is het opzet van deze open deur en eerste ledendag voor het grote publiek.

De V.V.P.V. leden zetten zichzelf in de kijker door hun hobby voor te stellen hun producten verkopen in de vorm van een Fancy Fair.

De bonsaivereniging ‘De Leie’ is van de partij met een bonsai-show en demonstratie. Hobbyclub Sakara is aanwezig met tal van interessante workshops zoals Air-Brush, zijdeschilderen,…

Daarnaast is er ook de opening van de uitzonderlijke tentoonstelling: ‘Van Margrietje Tot Amaryllis’ van de ‘One-Stroke’ kunstenares Irene Wille.
Zij zal die dag aanwezig en haar unieke ‘One-Stroke’ schildertechniek demonstreren.

De nieuwe tentoonstelling “Van Margrietje tot Amaryllis” en andere penseelstreken loopt van 16.01.2010 tot en met 28.02.2010.  Deze tentoonstelling is te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag van 8u00 tot 20u00, op zaterdag van 8u30 tot 17u30 en op zon- en feestdagen van 8u30 tot 16u30 in De Ceder, Parijsestraat, 34, 9800 Deinze.

Eveneens om 15u:  Gezond oud worden met kruiden. Een boeiende voordracht door kruidenheks Epona.
In een vorig leven was haar naam Els Seldeslachts, maar nu kent iedereen haar als witte heks Epona. Geen magie of vliegende bezemstelen, maar kruiden in hun zuiverste vorm zijn haar ding. Net als Epona, de Godin van de paarden, is zij een mens voor de paardenmiddelen. “Eén druppel van een bepaald kruid en alles is weer in orde”. In haar onnavolgbare stijl zal Epona nuttige tips geven, doorspekt met een vleugje magie en humor.

Alle activiteiten terug te vinden op www.deceder.be.
Contactpersoon: Patrick Van Der Vennet, Voorzitter VVPV – www.deceder.be – [email protected]

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...