Sylvie Van Hulle binnenkort te zien op de Biënnale te Deinze.

Sylvie Van Hulle is geboren in 1969 in Deinze. Ze studeerde grafische vormgeving aan het Hoger Instituut voor Grafisch Onderwijs in Mariakerke en volgde Deeltijds Kunstonderwijs aan de Academie voor Schone Kunsten in Deinze. Ze nam reeds deel aan groepstentoonstellingen in Gent en in Nederland.

Haar werken zullen op de Biënnale in De Brielpoort te Deinze te bewonderen zijn (23 april tot en met 2 mei 2010). De jury had vooral aandacht voor het kunstgehalte en persoonlijke inbreng.

Sylvie Van Hulle, woonachtig in de Leiestreek, vindt haar inspiratie vooral in de landschappen uit haar nabije omgeving. Tijdens het schilderproces schuift ze kleurlagen over elkaar, voegt verf toe, neemt weer weg, en geeft zo een emotionele en visuele interpretatie.

Of ze laat zich leiden door de combinatie van toevallige en bewust gevormde structuren die zich tijdens het schilderen voordoen. Haar werk bestaat uit landschappen die niet duidelijk herkenbaar meer zijn en soms volledig abstracte composities worden.

Website: www.sylvievanhulle.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...