Activiteiten Liberale Vrouwen Deinze

Liefdevol koken met de Liberale Vrouwen Deinze

Op woensdag 10 februari om 19.30u zullen de Liberale Vrouwen zich ontpoppen als cupido’s en met liefde een Valentijnsmenu voorbereiden.
Gastkok van dienst, Franky Bakeland, zal alle geheimen van de lustopwekkende gerechten verklappen en alle deelnemers met een kleine degustatie wegwijs maken in de kunst van deze liefdesboodschap. Deze speciale kookles gaat door in het O.C.M.W. Elfdorpen (Ghesquièrestraat 15 te Deinze) en kost €15.  Uiteraard zijn ook niet-leden welkom,  zij betalen €18. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus snel inschrijven bij Régine is de boodschap!


China kent voor de Liberale Vrouwen Deinze binnenkort geen geheimen meer – bezoek aan Europalia 2010

‘De Chinese Verleiding’ is de meest complete en onschatbare tentoonstelling over de Chinese exportkunst tot met de 19e eeuw. Het spreekwoord zegt : ‘Chinese keuken is als poëzie in schoteltjes’ en dat bewijst de spectaculaire verzameling sierkunst en gebruiksvoorwerpen. Nooit is een dergelijke verzameling eerder samen gebracht in één tentoonstelling. De Liberale Vrouwen Deinze wil iedereen uitnodigen om de impact van ‘chinamania’ aan de lijve te ondervinden en organiseert een geleid bezoek van anderhalf uur op donderdag 4 maart om 14u.  Kaarten worden vooraf besteld, dus snel inschrijven bij Régine is ook hier de boodschap!  Leden betalen €13, niet leden €15.
(met eigen vervoer of meerijden kan, afspraak om 13.15u aan het Rheinbachplein (naast het brughuis aan de Tolpoortbrug).

Praktisch: snel inschrijven bij Régine Goemaere op 09.388.52.66 of [email protected] – contante betaling bij de uitstap

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...